Om

Lite om mig…

Jag heter Anna Hultberg och allt började med att jag upptäckte nåltovning och gjorde en hare och sedan en till och en till…

Men egentligen började det långt tidigare. Jag har alltid älskat den där magiska världen som barn tycks ha en särskild nyckel till. I den världen är allt möjligt och fantasin har fritt spelrum.

Jag minns så tydligt när mitt favoritkramdjur en dag slutade prata med mig. Jag grät och tänkte att nu är det över, nu försvinner magin. Men allt eftersom åren har gått har jag insett att magin finns kvar. Ibland måste vi bara hjälpa den lite på traven.

Förutom att jag alltid har älskat att skapa så är jag en skattletare av rang (jag har en stor samling vintagekläder, väldigt många guldramar och ett hem som är långt ifrån minimalistiskt). När jag skapar mina figurer faller alla bitar på plats. Fantasin får flöda fritt, min stora samling av vintagetyger blir till små kläder, vackra gamla knappar får ett nytt syfte och trasiga smycken får chans att glänsa igen.

Jag bor i Skåne med min man och våra tre barn. När jag inte nåltovar arbetar jag som frilansjournalist. Vill du komma i kontakt med mig finns jag på info@loppanpoppan.se