En hallmöbel och ett tygtips!

För ett tag sedan köpte jag en liten hallmöbel på loppis. Bänken är perfekt att sitta på när man ska ta på sig krångliga skor. Dessutom går det att förvara saker i den.

Häromdagen sydde jag ett nytt överdrag till den vita dynan. Så här såg den ut tidigare.

Tyget jag använde mig av är för ovanlighetens skull inte inhandlat på loppis. Men det var billigt! Jag köpte det nämligen på en av Moltex utförsäljningar. För er som befinner er i södra Sverige eller planerar att ta en tur till Skåne kan jag verkligen rekommedera ett besök på deras outlet.

Några gånger per år går det att fynda tyger, kuddar och andra inredningsprylar till kraftigt nedsatta priser. Det brukar bli långa köer så jag rekommenderar att applicera loppistänket på besöket (det vill säga var där minst en halvtimme innan ;).

Info om kommande utförsäljningar hittas här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.