Julklappstips del 2

Jag upplever det alltid som lite svårare att hitta klappar till det manliga könet. Men väljer du att köra på det klassiska spåret finns det en mängd fina slipsar och flugor att välja mellan på loppisar (dessutom behöver du inte nöja dig med en utan kan slå på stort och köpa en till veckans alla dagar!)

För den som känner någon som vill bosätta sig i Knislinge och som dessutom älskar att renovera har jag ett annat hett tips. I dag, när jag för första gången besökte Knislinge i djupaste Skåne, hittade jag det här huset. Kunde inte sluta titta på det. Lyckades inte riktigt fånga potentialen på fotot men är övertygad om att det skulle kunna bli hur fint som helst!

4 thoughts on “Julklappstips del 2

  1. Fint! Men få nu inte för dig att du ska bosätta dig i Knislinge.. nåt sånt vill jag inte veta av! Du vet vart jag tycker.. 😉

  2. haha åhåhå, när jag var i knislinge på loppis för ett par veckor sedan så blev jag också helt ”wooooooow fint hus!”. gillar din blogg, hittade hit av en slump igår när jag googlade på trägalgar. (köpte ett gäng ”nakna” galgar på loppis o sökte efter plastband att klä dem med)

    1. Ha ha ! Vad roligt att vi såg samma hus. Fint att du gillade bloggen:) Var huset sålt nu kanske? Hoppas du hittade några plastband. Har själv varit inne på idén att skaffa sådana och fixa galgar själv…har bara inte kommit längre än att tänka tanken ett antal gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.