6 thoughts on “Ännu lite mer decoupage…

  1. Oh så fint! 🙂 Skönhet i vardagsföremål skall absolut inte underskattas.

    Jag tycker det verkar så spännande med decopage och jag har massor med projekt som jag skulle vilja ge mig på men inte vågat än. Har du några bra tips för en nybörjare? Jag har bland annat en rund papplåda som jag tänkt decoupaga till en söt hattask… Kan man använda tyg? Eller måste det vara tunt papper? Jag har lite gamla tapeter från 20-talet med blommor, funderar på om det skulle gå att använda dessa….

    1. Tack 🙂

      Är också nybörjare. Men jag använder mig av allt från servetter och bokmärken till tapeter. Så som jag har uppfattat det hela finns det lite olika decoupagelim att använda. Jag köpte ett som funkar även på kraftigare papper och kartong. Har inte testat på tyg ännu men det lät kul! Skadar ju aldrig att prova. Det enda krux som jag har stött på var när jag kletade lim på ett lite blankare hyllpapper. Det verkade som om just det hyllpappret sög åt sig limmet lite ojämnt vilket resulterade i lite mörkare fläckar…men är inte riktigt säker på vad som gick fel den gången. På burken jag har står det att det att man ska kunna dekorera allt från plastföremål till trä och metall. Nästa projekt blir därför att piffa till en handväska… Är säker på att du kommer att få en riktigt fin hattask! Ska bli spännande att få se resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.