Ännu mer lavendel…

För ett tag sedan upptäckte jag den härliga känslan med lavendel i garderoben. Blev så exalterad att jag inte riktigt fick nog. Hittade ett ställe på nätet där jag kunde beställa stora mängder lavendel till betydligt billigare priser än i hälsokostaffären.

Efter att ha fått hemskickat ett kilo lila blommor satte jag saxen i ett loppistyg och plockade fram symaskinen.

Det hela resulterade i en mängd nya doftkuddar i olika storlekar och former. För att jag även ska kunna njuta av blomdoften i klänningsgarderoben sydde jag fast små loppisband på en del av påsarna. På det sättet kan de hängas på galgarna.

Lavendeln hittade jag här. Ett kilo blommor kostade 149 kronor exklusive frakt.

4 thoughts on “Ännu mer lavendel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.