Att fynda vintage på lunchen

Vid lunch trotsade jag regnet och begav mig till en loppis jag inte besökt på länge. Jag liksom kände på mig att jag borde gå dit just i dag. Och tänkt så rätt jag hade.

På en skyltdocka hittade jag en blå fluffig vintageklänning. Den är helt fantastisk och passar precis. Kjolen består av flera lager tyll och är en av de vippigaste jag sett. Kanske är det så att jag har en superkraft. Visserligen hade det varit mer praktiskt att kunna flyga men att känna på sig när det är fynd på gång är ju inte heller helt fel.

Klänningen köpte jag för 125 kronor här.

3 thoughts on “Att fynda vintage på lunchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.