De röda hängselshortsen

Jag har länge varit ute efter ett par röda hängselshorts med hög midja (ungefär som de här fast i annan färg). Att hitta något på loppis tar ju sin tid och när det är något väldigt specifikt man letar efter kan det ibland kännas som en omöjlighet. Därför var jag inte sen med att bestämma mig när jag hittade dessa på nätet.

Efter några mindre justeringar sitter de nu som de ska. Hade jag fått önska hade de varit av bomull (nu består de av en syntetblandning) men men man kanske inte kan få allt.

Lillens shorts är däremot både gamla och av bomull! Hipp hipp hurra för dem!

Nu tänkte jag ta mig lite ledigt men jag är tillbaks måndag den 12 augusti.

Trevlig helg!

 

4 thoughts on “De röda hängselshortsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.