DIY klä om lådor

När jag är på loppis eller får tag på en stabil låda på annat vis brukar jag spara den. Sedan klär jag om dem. Jag använder mig då av:

  • decoupagelim eller tapetklister( det senare kan ibland orsaka en del bubblor om du tar för mycket).
  • en lite tjockare linjal (för att göra linjer men även för att stryka ut eventuella bubblor efter att du har limmat fast pappret).
  • sax och blyertspenna
  • omslagspapper, hyllpapper eller tapetbitar (tapet kan vara lite svårare att få snyggt då det är i tjockaste laget).

Tidigare har jag inte funderat så mycket utan mest limmat och tryckt fast pappret men så hittade jag den inspirerande bloggen Pyssla och syssla och det här inlägget. Bilden längst ner på den sidan säger allt och jag följde beskrivningen slaviskt.

Den enda ändringen jag la till var att jag klippte bort lite extra papper i kanten (bara någon millimeter) för att få till hörnen som jag ville.

Imorgon tänkte jag visa vad jag har gjort med mina tidskriftshållare!

2 thoughts on “DIY klä om lådor

    1. Så fort jag ser ett fint papper så brukar jag slå till. Har dem i en hink här hemma så när jag blir lite pysselsugen kan jag bara sätta igång. Just de här pappren är lite dyrare ”finpapper” från Bungalow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.