DIY tapetserade hyllplan

DIY tapetsera hyllplan

Jag har blivit med ytterligare ett hyllplan! Hyllan var från början en billig svart variant från Ikea. Tack vare en loppad bordsduk och lite tapetklister har den nu blivit lite mer färgglad. Dessutom har jag mer plats för pyssel och jobb.

DIY tapetserade hyllplan

En beskrivning av hur jag har gjort finns här! Något jag lärde mig den här gången är att lite plastigare material (som pappersbordsduken jag använde) kan vara lite klurigt att arbeta med. Pappret är lite för styvt och glatt och har svårt för att fästa. Vanligt omslagspapper är desto bättre!

DIY tapetsera  hyllplan

2 thoughts on “DIY tapetserade hyllplan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.