Fredagar och prinsesspaket

Tjolahopp vad glad jag blev när detta paketet trillade ner i min brevlåda. Trots att jag mycket väl vet vad som gömmer sig bakom tidningspappret är det alltid lika kul att öppna paket.

En prinsessklänning till!! Precis vad jag behöver!

Jag blir väldigt sällan besviken när jag köper saker på Tradera. Ofta går det att få sig en väldigt bra bild av plagget genom att studera fotografierna (rubriker och text kan det däremot vara lite lurigt att lite allt för mycket på).

Den här gången motsvarade klänningen inte riktigt mina höga förväntningar. Trodde nog att den skulle vara lite mer välsydd och lite äldre (läs 50-tal). Att jag gör bedömningen att klänningen inte är så gammal som jag hoppats på beror bland annat på dragkedjan.

Eftersom dragkedjan sitter mitt bak och är av nyare snitt drar jag slutsatsen att vi inte pratar 50-tal men möjligtvis 60-tal.

Dragkedjan kan visserligen vara utbytt men något annat jag reagerade på var kvalitén på tyget och klänningens utförande. Tyget var ganska tunt och inte alls tungt och frasigt som jag hade föreställt mig. Sömmen i kjolens nederkant såg lite ”modern” ut och var inte fållad.

Men tro inte att jag är missnöjd för det! Klänningen var jättefin på och det tunna tyget bidrog enbart till att jag fick ett rejält vipp med hjälp av en underkjol.

Attans bra uppfinning det dära Tradera!

Trevlig helg!

2 thoughts on “Fredagar och prinsesspaket

    1. Jo det är sant. Bra och lite farligt:) Inga loppispriser precis. Det enda är väl om man råkar hitta en klänning som hamnat lite fel och inte så många upptäckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.