Fredagsflickan Kristina

Vissa klänningar är mer svårburna än andra. Men trots att veckans klänning är lite halvgalen bär Fredagsflickan Kristina den med lätthet. Klänningen är sydd i ett stretchigt material och har ett helt underbart skärp. Stassen är inhandlad på Drottningtorgets söndagsloppis i Malmö för 20 kronor.

Hur skulle du beskriva din klädstil?

– Jag vet inte om jag har någon speciell klädstil. Jag klär mig i det jag tycker är bekvämt och gärna sånt som är lite inspirerat av 60-talet.

Har du några eller någon favorit i garderoben?

– Jag gillar kläder som gör mig glad. Jag har ett par röda gubbskor som alltid får mig att vilja dansa när jag sätter på mig dem. De förgyller vilken dag som helst. Och så har jag en gul kavaj med svarta pudlar på som för lycka med sig. Den betyder mycket för mig.

Vilken är din favoritbutik?

– Jag köper nog mest kläder på HM. Lite tråkigt kanske, men man kan hitta guldkorn även där.

Har du många second hand-kläder?

– Alldeles för få. När jag gick på gymnasiet var jag en fena på att jaga kläder på Myrorna och Uff, men jag har förlorat den förmågan nu.

Hur trivs du i klänningen du har på dig i dag?

– Förvånansvärt bra! Den är helt galen i mönstret och långt ifrån vad jag brukar ha på mig, men den är rolig och det känns faktiskt inte som att jag ska gå på maskerad när jag har den på.

Tack så mycket för modellandet Kristina!

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.