Galet 60-tal

När mamma sydde den här på 60-talet var den säkerligen färgglad men hon upplevde aldrig att hon stack ut i sin härligt galna ”städrocksklänning”. Klänningen är lika färgglad i dag men tagen ur sin kontext är den nog snäppet galnare.

Jag gillar det! Särskilt en fredag som denna.

Trevlig helg!

2 thoughts on “Galet 60-tal

  1. Åh, din blogg är så fin och inspirerande. Vilka fantastiska fynd du gör! Jag älskar själv loppis, second hand och vintage och just nu letar jag efter den perfekta balklänningen till min student. Jag ser att du fyndat så mycket fint från tradera, får jag fråga om råd då vad du söker på för ord? Jag tycker aldrig att jag hittar någonting! Eller har du några andra tips på vart jag leta?

    /Miranda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.