Guldramar och kärlek

Krusidulliga guldramar är en svaghet jag har. Delar av min samling sitter på vår köksvägg. Känns väldigt bra att ha släkt och vänner så nära!

8 thoughts on “Guldramar och kärlek

  1. Jättefint! Brukar också leta fina ramar på loppis, men hittar jag en brukar den snabbt bli en present. Det är så roligt att ge bort fina foton och bilder i en tjusig ram – särskilt nu när folk mest har sina bilder på datorn!

  2. Kul ! Har faktiskt praktiskt samma pâ min vägg. Men min finasteram, har jag gjort som en klippt vetedeg, där varje klipp blev ett ritat löv, som sedan mâlades med guld. Jätttesnyggt, fast vill inte nu skiljas med ramen, nu. Funderars pâ att ta en lektion i landskapsmâlerie ! . :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.