Hipp hipp hurra för städrocksklänningen!

Jag bara måste hurra lite för städrocksklänningarna. De är färgglada, sköna och praktiska. Gravid, smal, kurvig, kort, lång. Frågar du mig funkar de alltid. Eftersom varje dag här hemma innefattar någon form av gymnastisk övning (lyfta bebis, jaga bebis, busa med bebis) så är det otroligt skönt att kunna röra sig fritt. Att de dessutom har rymliga fickor och är lätta att tvätta är ingen nackdel.

I går när jag träffade de 90-åriga damerna hade jag på mig denna. Alla hade de ägt en liknande klänning och alla var de väldigt förtjusta i dem. Denna blommiga stass från gissningsvis 40-talet är inhandlad på Myrorna för 85 kronor.

Trevlig helg!

2 thoughts on “Hipp hipp hurra för städrocksklänningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.