Höstlöv och 50-tal

Okidoki. Det är oktober. Hösten är ett faktum som inte längre går att förneka. Jag har tagit fram en av mina höstigaste klänningar ur garderoben. Även den ett Traderafynd. Kragen är styv och stor. Löven är färgglada och fint tecknade.

En perfekt klänning för krispiga höstpromenader helt enkelt!

5 thoughts on “Höstlöv och 50-tal

  1. Hej!
    Älskar mönstret på din klänning! Så vackert. Så underbart att kunna köpa så mycket klänningar från tradera. Själv är jag lite större just nu så jag har inte vågat köpa något på tradera på länge. Vintage är bäst att prova innan köp för mig.

    Har nu lagt till dig som en favorit i Bloglovin’ så att jag ser när det poppar upp något nytt.
    Kika gärna in hos mig, vi har lite samma intresse för 50-tals klänningar, eller ja alla klädesplagg från den tiden eg.

    hälsn- Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.