Kaninpuff av gammal saccosäck

Kaninpuff DIY

Jag tycker inte om att slänga saker. Det känns fel på så många plan. Så när jag hittade min gamla saccosäck från 80-talet på vinden kom jag fram till att jag skulle ge den en andra chans.

Kaninpuff DIY

Jag var så himla glad när jag fick den. Den känslan kan jag minnas än i dag. Kanske var det därför lite extra svårt att göra sig av med den trots att den hade börjat gå sönder och inte längre fyllde sin funktion.

Sagt och gjort. Jag klippte till ett mjukt tyg jag hade i gömmorna och sydde ett nytt fodral. Jag broderade dit små ögon och sydde fast en liten mjuk nos.

Kaninpuff .jpg

Nu har säcken fått ett nytt liv och uppskattas av nya små individer (den lurviga kaninen får regelbundna kramar av ettåringen här hemma).

Kaninpuff DIY

9 thoughts on “Kaninpuff av gammal saccosäck

  1. Den här var ju bara för söt! Var det svårt att fylla över alla kulorna, har hört att de hamnar lite överallt, därför har jag varit lite rädd för att prova!

    1. Tack! Jag gjorde det faktiskt enkelt för mig och använde den gamla innerkudden. Plastöverdraget på den gamla säcken hade börjat gå sönder så jag kunde dra bort det i långa bitar…på det sättet fick jag enbart en vit innerkudde kvar 🙂 Ja annars gäller det att ha tungan rätt i mun när man ska flytta över de små kulorna!

  2. Men nää jag smäller av! Det här är det raraste jag sett på hela dagen och klockan är redan nio! Skämt åsido, den här skulle jag gärna ha i mitt vardagsrum oavsett barnlöshet. Så himla snitsig upcycle! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.