Klädskåp och klänningar

Ibland är det en konst att låta bli. Jag har länge varit sugen på att måla det gamla klädskåpet i en glad färg så som mintgrönt, ljusblått eller kanske gult. Men skåpet är gammalt och då blir allt så mycket svårare.

Eftersom jag kunde hitta vita avlagringar längst listerna valde jag att måla det vitt (det var sedan tidigare avlutat och såg ut så här).

Inuti är det mesta sig likt. Men några nyheter har allt tillkommit. Ska visa er någon dag!

6 thoughts on “Klädskåp och klänningar

  1. Nu vet jag inte hur skåpet ser ut inuti, men du skulle ju kunna måla det i en knallig färg där istället! Mitt gamla skåp som jag målade grönt fick bli rosa inuti, det bara lyser när man öppnar det 🙂
    Fina galgar ser du ju redan ut att ha!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.