Lådor och tygbitar

En sak som jag brukar hålla utkik efter när jag är ute och letar skatter är hållbara lådor (helst utan skruvar och klamrar som sticker ut på utsidan). Jag klär sedan om lådorna i något fint tyg. Väldans enkelt, snyggt och praktiskt.

En färgkombination som jag är lite extra svag för är turkost och orange. Hur fint som helst tillsammans!

Även pärmarna är köpta på loppis. Kostade någon krona. Gillade den orangea ryggen. Själva pärmarna var från början grå men jag klädde om dem med hjälp av en gammal gulprickig bordsduk.

Själva hyllan är köpt på IKEA och sitter i mitt arbetsrum. I pärmarna förvara jag alla viktiga papper och i boxarna viktiga sladdar (är lite allergisk mot just sladdar men i en fin låda funkar de fint).

2 thoughts on “Lådor och tygbitar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.