Loppissjukan

Jag är en sakletare, risken att jag drabbas av loppissjukan är därmed inte bara ganska stor utan även högst trolig. Loppissjukan yttrar sig på så vis att du riskerar att komma hem med märkliga köp som inte riktigt går att motivera.

I helgen slog bacillen till igen och jag kom bland annat hem med ett huvud. Jag har försökt komma på vad jag ska ha huvudet till utan att riktigt lyckas. Jag skulle kunna sätta hattar på det eller kanske min peruk (som förövrigt är ytterligare ett bevis på att jag allt som oftast kommer hem med lite konstiga saker).

Men sen då? Vad gör jag med huvudet och hatten?

Just nu har jag satt det i min kökshylla. För att få plats med huvudet var jag tvungen att plocka bort mina bunkar. Något säger mig att skålarnas närvaro i kökshyllan är mer motiverad…

12 thoughts on “Loppissjukan

  1. Fantastiskt Anna! Du är en fin och rolig tjej och duktig på att beskriva allt det ’roliga’ med fina ord! Riktigt härlig blogg.
    Ska verkligen testa loppis någon dag 🙂 Kanske inte blir något huvud dock…

  2. Hade inte du köpt det där huvudet skulle nog jag ha gjort det 😛 …inte för att jag heller har någon direkt användning/plats för det.

    1. Ha ha. Det var ju typiskt att det andra huvudet var av plast istället för gummi. Tror det där med att köpa knepiga saker som kroppsdelar och peruker är något som ligger i generna. Vem vet, du kanske får ett huvud i julklapp 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.