Nysytt i gammal modell

Det där med att ha mängder projekt på gång men inte alltid slutföra dem ligger nog i generna. Mamman påbörjade denna klänning någon gång på 80-talet. En gammal trasig vintageklänning som hade gjort sitt fick fungera som modell. Hon hann riktigt långt men inte ända fram innan den blev undanstoppad och bortglömd.

En dag hittade jag den och vi kom överens om att jag kunde få ta över projektet.

I våras blev den klar! Attans tur att jag är så lik mamman både vad gäller smak och storlek. Men någon ära kan jag nog inte ta åt mig det enda jag behövde göra var att fålla och sy knapphål!

Trevlig helg!

 

4 thoughts on “Nysytt i gammal modell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.