Pippirosa matbord

Om jag inte hade bott i en hyresrätt så hade jag målat våra köksluckor pippirosa. Men eftersom jag misstänker att vår hyresvärd hade blivit lite upprörd om jag tog saken i egna händer så har jag istället gått loss på vårt matbord!

Eftersom bordet är av modell större blev det en hel del rosa (tidigare var det svart!). När jag ändå var i farten passade jag på att måla även arbetsbänken.

Köket blev mycket ljusare och en aningens tokigare. Det är helt klart mycket roligare att äta frukost nu!

8 thoughts on “Pippirosa matbord

 1. Men så underbart med ett rosa matbord!!! Jag skulle vilja måla några pinnstolar i olika färger och ställa runt vårt vita Plainbord.
  Och vad kul med inredningsreportage hos dig!!! Ser fram emot att se det i tidningen i sommar.
  Spännande med bebis också 🙂 min tvåa har just fyllt ett, så nu måste jag njuta av ledigheten fram till i augusti, då är det dagis och jobb igen, om mindre bloggtid 🙁

  Kram!

  1. Pinnstolar i olika färger låter väldigt fint! Ja tiden flyger verkligen, då blir det till att njuta av sommaren 😉 Hoppas att ni får en riktigt fin en!

  1. Mmm funderade allt lite innan jag gick loss med färgen men jag ångrar det inte. Dessutom går det ju alltid att måla över det hela om man skulle ångra sig 🙂

 2. Hej,
  Åh, vilken härlig nyans på det rosa bordet. Har du möjligtvis färgkoden kvar?
  /E

  1. Hej! Kan verkligen rekommendera färgen vet inte hur man bäst beskriver den men tuggumirosa eller glassrosa ligger nog nära till hands. Koden är NCS S 0520-R30B. Lycka till med målandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.