Skratt och fina ord

Om jag någon dag behöver ett litet leende extra mycket öppnar jag locket på min loppisburk

och tar fram någon av alla de små tidningsurklipp och lappar som finns där.

När jag hittar en rolig liten berättelse, en vacker dikt eller en kul bild klipper jag ut den och lägger den i burken.Väldigt bra att ha ett litet förråd med leenden.

3 thoughts on “Skratt och fina ord

  1. Hej,
    Vilken fantastisk ide! Jag behöver verkligen lite glädje i mitt liv just nu och det här var ett underbart tips. Tar det verkligen med mig och ska börja på en glädjeburk. Gillar din blogg jättemycket. Har precis börjat läsa den och går igenom sida efter sida. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.