Sockersöta galgar från 50-talet

En dag (när jag har min stora rymliga klädkammare) så ska alla mina klänningar hänga på vackra galgar. För att jag inte ska stå handfallen när den dagen kommer så har jag börjat samla redan nu. Attans tur att jag älskar att hamstra.

De som jag tycker är absolut finast är de smala trägalgarna från 50-talet som med stor omsorg har lindats med karamelliga plastband. Efter ett par månaders samlande har jag fått ihop ett 40-tal galgar. Så jag har en bit kvar tills alla mina klänningar har fått en passande partner…

Galgar från 50-talet är lätt att hitta på loppis och kostar nästan ingenting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.