Spetshandskar och klänningar

Retro i all ära men vissa saker tycks förbli lite bortglömda. Jag tänker då framförallt hattar och handskar. Visst finns det folk som bär hatt och som drar på de små festhandskarna när de ska gå bort. Men så värst folkligt verkar det inte bli.

Tänk vad roligt det måste ha varit då fantasifulla vårhattar var en självklar assocear och söta handskar gjorde kläderna ännu lite festligare. För några månader sedan köpte jag en hel drös små spetshandskar på loppis. Jag och mamma behöll var sitt par resten tänker jag sälja på Tradera.

Kanske att jag ska dra på mig dem nästa gång jag går på fest…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.