Tildas vackra mönster

I går när jag var på stan föll jag för dessa vackra mönster. Kom hem med en hel hög färgglada pappersark ur serien Tilda. Det fina är att de romantiska mönstren även återfinns på tyger! Ska definitivt gå tillbaka för att inhandla ett klänningstyg. Måste bara lyckas bestämma mig för om jag vill ha en prickig lindblomsgrön klänning eller en blå med rosa rosor…

Tygerna och pappren hittas här.

2 thoughts on “Tildas vackra mönster

  1. Jag undrar om det skulle gå att klä in en stor låda i sånt fint papper eller tyg. Isåfall skulle jag nog önska mig en sån att ha mina stickprojekt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.