30-talsklänning och nyponrosor

Jag älskar alla färger. Kanske speciellt färgerna som rör sig i gränslandet mellan grönt och blått. Efter att ha fallit pladask för denna skönhet från 30-talet har jag insett att även nyponrosrosa är en favorit.

Klänningen ropade mamma in på Tradera för ett tag sedan (tror hon betalade runt 200 kronor för den). Om jag blir av med min mage i sommar hoppas jag på att kunna få låna den någon gång. Formen, tyget, detaljerna…jag nästan smälter lite när jag tittar på den.

Grädden på moset är det vackra skärpet som andas Art Déco…

5 thoughts on “30-talsklänning och nyponrosor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.