Fredagsflickan Louise

I dag är Louise Fredagsflicka! Hon har på sig en prickig 50-tals klänning med tillhörande jacka. Den lilla jackan har trekvartsärmar och är utställd i midjan. Klänningen är ett Traderafynd och kostade 169 riksdaler.

Hur skulle du beskriva din klädstil?

– Jag vet faktiskt inte riktigt. Kanske klassisk med en tvist. Jag älskar färgglada klänningar.

Vad har du för favoriter i garderoben?

– Mina skor! Jag älskar att köpa skor. Skor prioriteras alltid!

Vilken är din favoritbutik?

– Joy och Moonson i London.

Har du många second hand-kläder?

– Inte så många. De jag har har jag fått av dig! Det som jag är allra mest stolt över är en kuvertväska från 50-talet. Den grå sidenväskan med pärlor har tillhört min morfars faster. Hon hade den på sin bröllopsdag och jag använder den på finare fester.

Hur trivs du i kläderna du har på dig i dag?

– De är fina men kanske att jag hellre skulle låna något annat ur din garderob. Jackan är lite trång men utan den känner jag mig bekväm!

Tack så mycket för modellandet Louisen!

Trevlig helg!!

6 thoughts on “Fredagsflickan Louise

  1. Hej!

    Svarar här så du inte missar min kommentar. Jag vet faktiskt inte om det kommer finnas någon bra bakluckeloppis i Värmland i sommar. Förra sommaren var jag på jättemånga loppisar och gjorde t o m en serie för radion där jag jobbade då. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2153&grupp=15558

    Kan verkligen rekommendera den översta, som bara har öppet på sommaren. Men jag kommer definitivt besöka ännu fler i år och rapportera! Kul att du hittade till min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.