DIY klä din resväska

Förra helgen hittade jag en stor resväska som passade mina pysselkrav. Den kostade fem kronor och såg ut så här från början:

Eftersom jag var ute efter en väska som jag kunde klä i tyg hade jag vissa krav.

  • Väskan behövde vara stabil och slät så att det inte skulle vara några problem att få tyget att fästa på den.
  • Väskan behövde ha någon form av kant där jag kunde stoppa i tygkanterna. I detta fallet hade väskan en liten plastlist men det hade fungerat lika bra med ett veck som jag kunde trycka ner tygkanterna i.
  • Väskan behövde ha en färg som jag gillar eftersom kanterna fortfarande skulle synas.

Att klä om en väska som uppfyller dessa krav är enkelt och dessutom går det snabbt. Jag gjorde på samma sätt som när jag klädde om den lilla barnväskan. Även tyget är samma (15 kronor på loppis!). Jag har inte provat att klä om väskor i tunnare bomullstyg ännu men gissar att det är en fördel om tyget är lite tjockare. Tanken är att väskan ska bli förvaring åt några av alla de leksaker som just nu tar över vårt hem.

 

4 thoughts on “DIY klä din resväska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.