En mammaklänning med historia

Den här blommiga stassen hade min farmor på sig när hon var gravid med min farbror och pappa under slutet av 40- och början av 50-talet. Sen fick min mamma den och då låg även jag och mina syskon bakom det blommiga tyget.

Nu, si så där 60 år senare, ligger farmors barnbarnsbarn där bakom någonstans. Även om farmor inte längre finns här i fysisk form så är hon ändå med på äventyret. Känns väldigt fint att ha en sådan klänning i garderoben. Heja återanvändning!

5 thoughts on “En mammaklänning med historia

  1. Åh min svärmor visade mig en liknande blommig a linje blus som hennes mamma hade haft på 40-talet under sin graviditet. Med svarta blanka knappar längst hela magen. Tyvärr var jag själv alldeles för stor i det skedet av graviditeten och fick inte igen blusen 🙁
    Så härligt att ha ett sådant plagg att njuta av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.