Tejp med mönster

Oj vad här ska tejpas! Igår köpte jag fem rullar färgglad papperstejp och sitter just nu och funderar på vad jag ska använda dem till. Jag tänker vackra paket, söta grattiskort, roliga etiketter, bårder på lådor, färgglatt cykelstyre….just nu känns det som om det inte finns några begränsningar på vad jag skulle kunna hitta på med dessa rullar.

Tejpen köpte jag på Panduro men efter en snabb titt på nätet kan jag konstatera att det finns en mängd ställen som säljer rullar med mönster!

5 thoughts on “Tejp med mönster

  1. Tjusiga! Allt är finare med färg och mönster- man får nästan lust att slå sönder något (!) men som du säger så finns det ju en massa annat att tejpa fint också, jag vill helt plötsligt också köpa tejp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.