Enkel finfrisyr och drömklänning

enkel finfrisyr tutorial

Här kommer ännu en enkel frisyr att klämma till med de dagar tiden känns knapp och håret trist. Börja med en enkel tofs.

Vänd sedan in hästsvansen i mitten av håret och dra ut.

enkel finfrisyr tutorial

enkel finfrisyr tutorial

När du kommit hit så vänder du upp hästsvansen igen och stoppar in den i det lilla hålet som bildats (så himlans svårt det är att beskriva i ord vad du gör!).

enkel finfrisyr tutorial

Säkra med en hårnål eller två och sedan är det klart!

enkel finfrisyr tutorial

Jag måste passa på att nämna klänningen. Förra helgen gjorde jag nämligen ett sådant där fynd som känns ända in i magen. En supersöt björnbärsklänning från 40-talet blev min.

40-talsklänning

Den kostade tio kronor (!!) på en bakluckeloppis. Tyvärr är den skadad i nederkanten så jag kommer bli tvungen att korta den något.

Det jag försöker förtränga är att tjejen som sålde sin gammelfasters klänning berättade att hon hade haft många fler klänningar med sig den dagen men att någon annan innan mig hade köpt hela högen….om jag fick ”skrapet” vågar jag inte riktigt tänka på hur fantastiska hennes andra klänningar måste ha varit!

2 thoughts on “Enkel finfrisyr och drömklänning

  1. Hej, måste bara säga att jag är så förtjust i dina så otroligt vackra klänningar ?
    Jag ska på bröllop i sommar och hade gärna velat hitta något liknande att ha på mig. Vad söker du på när du hittar dessa fina blåsor på tradera?

    Mvh Emelie

  2. Hej, jag blev så otroligt kär i dina fina klänningar. Så många fina skatter du samlat på dig.
    Jag ska på bröllop i sommar och letar efter något liknande att ha på mig. Vad söker du på när du letar efter klänningar på tradera? Jag kollade lite snabbt men det är bara nya halvtaskiga klänningar som kommer upp.

    Mvh Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.