Fredagsflickan Anna

I dag är det jag som är Fredagsflicka! Jag har på mig en färgglad städrocksklänning från 60-talet. Klänningen inhandlades på en idrottsloppis för någon vecka sedan och kostade en tia. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått med mig två exakt lika dana klänningar. Den ena är lite mer sliten än den andra så den tänkte jag sy något nytt av.

Städrocksklänningar är i princip de enda klänningar jag kommer i för tillfället. Attans tur att de ofta både är färgglada och sköna!

Det har varit väldigt kul att fota alla fina fredagsflickor men nu gör jag ett litet uppehåll och förbereder mig istället för ”bebisutploppande”. Tack alla som har ställt upp!! Bloggen försöker jag hålla igång tills det är dags. Så blir det plötsligt lite tyst vet ni vad det beror på…

Trevlig helg!

6 thoughts on “Fredagsflickan Anna

  1. Så söt du är! Och städrocksklänningen kommer vara det perfekta plagget även när du har bebben i famnen istället för i magen:)

    1. Tack, tack 🙂 Det är först den 28 så än har den allt lite tid på sig. Men börjar misstänka att det kommer att dröja ett tag innan det är dags…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.