Tromsnes och ett värmande loppisfynd

Äntligen fick jag tag i min dagbädd! De senaste veckorna har jag varit inne på Blocket flera gånger varje dag och tryckt in sökorden ”dagbädd” och ”säng”. I helgen kunde vi äntligen åka och hämta den efterlängtade möbeln. Det är en vanlig Ikea-modell (Tromsnes) men tyvärr finns den inte att köpa i butik längre.

Tanken är att jag ska måla den mintgrön, klä om resårmadrassen och bäddmadrassen i några roliga tyger och fylla den med färgglada kuddar. Jag har redan börjat med den angenäma sysselsättningen att spåna tyger…

I helgen gjorde jag dessutom ett fynd som kommer att passa perfekt i den nya soffsängen!

För 50 kronor blev det gamla vackra täcket mitt. Det fina är att det trots sin aktningsvärda ålder aldrig tidigare har blivit använt!

2 thoughts on “Tromsnes och ett värmande loppisfynd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.