Galet 70-tal

Längst ner i min garderob har jag en stor rosa väska. I den har jag en mängd kläder som jag planerar att sälja på Tradera. Tyvärr är jag lite lat och det händer oftast inte så mycket på den fronten.

Men ibland öppnar jag väskan och gräver runt lite. När plaggen har legat tillräckligt länge i väskan kan det nämligen hända att jag ser på dem med andra ögon. Eftersom jag är gud i min egen garderob får de bortglömda plaggen då flytta in i värmen igen.

Den här halvgalna klänningen är ett sådant exempel. I ett försök att dämpa ner den lite bär jag den med en enfärgad kofta.

4 thoughts on “Galet 70-tal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.