Guldkant på kökspysslet

Om det är en effekt av min allt mer galloperande graviditet eller om det helt enkelt beror på att deadlines i stort sett är det enda som kan få igång mig låter jag vara osagt men de senaste dagarna har jag varit effektivare än på mycket länge. Jag har gjort alla de där sakerna som man alltid tänker att man borde göra men aldrig gör. Frysen är avfrostad, kökslådorna igenomgångna, garderoberna är rensade och lådorna är organiserade med etiketter och allt.

I dag är det kökspyssel som står på schemat. För att matlagning och bakning ska bli lite roligare ser jag till att omge mig med färgglada bunkar och köksredskap, torrvarorna har jag placerat i fina glasburkar.

Ur stereon strömmar glada slagdängor från 50- och 60-talet och på mig har jag ett av mina färgglada förkläden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.