Kläder i behov av kärlek

Något som jag försöker anamma är att aldrig hänga in trasiga kläder i garderoben. På detta sätt hoppas jag förhindra att de hamnar i ett ingenmansland där de varken används eller lagas. Istället hamnar alla kläder i behov av lite kärlek på en stol…

På stolen hittas bland annat en söt 40-talsklänning med utsökta detaljer. Klänningen är i behov av stygn både här och där. Främst i livet som inte längre vill hålla ihop.

I högen finns även en blommig, svagt rosa 50-talsklänning i härlig slitstark bomull. Klänningen saknar knappar och behöver lagas i ärmhålan.

Denna mjuka flanellpyjamas från gissningsvis 40-talet har också hamnat här. Åkomma – den saknar knappar.

Ytterligare ett sovplagg som behöver lite omsorg är det söta rosa nattlinnet. Nattlinnet har dock haft tur. Den enda skada som plagget ådragit sig är en tryckknapp som har rymt.

Problemet är att tiden inte riktigt räcker till. Trots att kläderna inte hänger i garderoben har de hamnat i det dära ingenmanslandet. Jag ska verkligen försöka att ta tag i saken och ge plaggen den kärlek de förtjänar!

 

2 thoughts on “Kläder i behov av kärlek

  1. Åh, då skulle du se min ”fixa-hög” med allt ifrån sånt som ska lagas, sys om till gardiner som ska slaktas och sprättas upp!
    Jag har en korg full med sånt, och den svämmar över!
    Det dyker ju alltid upp en massa annat pyssel som är som ”måste” göras 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.