Sy dina egna haklappar

Jag gillar enkla grejer som går snabbt att fixa. Haklappar är en sådan grej. Om man inte har en liten kladdis hemma så är personliga haklappar en perfekt present!

Jag använde mig av det här mönstret (men kortade av modellen). Vaxduken hittade jag på Åhlens.

Det fina med en lite tygaktig vaxduk är att det bara är att slänga haklappen i tvättmaskinen när den behöver en uppfräschning.

4 thoughts on “Sy dina egna haklappar

  1. Jo det hade varit kul, är bara rädd att grejerna inte håller måttet fullt ut! Ja visst är tyget fint! Såg en tjej som hade klätt om hela sin barnvagn i det 🙂

 1. Men alltså, du måste läsa mina tankar!
  Min lilla fis har precis börjat smaka lite på olika saker. Men hon vill så väldigt gärna själv hålla i allting, och det kan jag ju inte neka henne 🙂
  Till följd blir det ju väldigt, väldigt kladdigt överallt och jag har funderat på om det bästa är en sånhär haklapps-modell.
  Tycker du den funkar fint? Tror du det skulle passa även till en liten kladdare som ännu inte är ett halvår?
  Tacksam för lite feedback!
  Och by the way: grymt snyggt tyg!

  1. Ha ha känner igen det där med kladdet 🙂 Jo jag tycker att denna modell funkar fint. Vi har använt oss av den sedan det började kladdas (och tycker att den funkar bra även för lite mindre kladdare) och den har skyddat bra. Vi har även haft några lite mindre haklappar som man enbart fäster bakom nacken. Fördelen med dem är att de är smidigare att sätta på (behöver inte krångla in armarna). Men tycker nog ändå att dessa är snäppet bättre. De sitter liksom där de ska oavsett om den lille inte gör det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.