Krukor med glid

En dag i somras hittade jag den här krabaten i en loppishylla. Tänkte först att den var ganska 80-talsful. Men sen ändrade jag mig och den fick följa med hem. Nu sitter han i mitt fönster, tittar ut på snörusket och längtar efter vår.

En vecka senare var jag på en annan sommarloppis och vad hittade jag där bland alla krukor och korgar…

Hans kompis!

De har ingen märkning under men misstänker att det finns ett antal till sniglar där ute. Mitt mål är att fylla hela burspråket. Om ni frågar mig är inredning som bäst när den är lite kul. När man blir lite förvånad och inte kan låta bli att le.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.