På mitt skrivbord

”Work like you don´t need the money. Love like you´ve never been hurt. Dance like nobody´s watching”

Så står det på min jobbarmugg som jag fick av en vän när jag startade mitt företag. Ett väldigt fint motto som passar lite extra bra just på en arbetsplats.

Mitt skrivbord är enkelt och rymligt. Jag gillar att ha mycket plats för olika projekt. Skrivbordet är en av få saker i min jobbarhörna som inte är loppis. Jag letade länge efter ett enkelt men funktionellt bord och hittade det till slut på Ikeas utomhusavdelning.

Tror det egentligen är tänkt som någon form av förrådsförvaring men efter att ha stänkt lite mintgrön färg på det blev det precis så som jag ville ha det.

Pennor, kritor och glitter förvarar jag i en vit Nils Johan-kakburk. Suddgummin, gem, frimärken och annat kontorspyssel bor i mina färgglada små plåtburkar.

På golvet står mitt arkiv där jag förvarar några av alla mina papper och tidningsurklipp. Allt är fyndat på loppis för inte många pengar alls.

5 thoughts on “På mitt skrivbord

  1. Tack för kommentarerna!
    Önskar att jag kunde skriva något spännande som att jag är vintagescout och reser över hela världen för att hitta fina klänningar:) Men än så länge håller jag mig enbart till skrivandet! Jag är frilansjournalist och har mitt kontor hemma. Skriver om lite allt möjligt men det senaste har det blivit mest inredning och gamla prylar. Drömmer lite om att en dag kunna lägga till sakletare på mitt visitkort. Anna -journalist och sakletare. Det hade varit något det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.