Ett underbart litet problem

Jag har ett underbart litet problem. De allra flesta klänningar i min garderob är just nu för små! Om allt går som det ska blir jag mamma i slutet av maj. Känns skrämmande och helt fantastiskt på samma gång.

Min växande mage till trots kommer innehållet här i bloggen att förbli detsamma. Kan dock hända att det ibland smyger in en klänning av rymligare snitt (även om något säger mig att gravidklänningar är betydligt svårare att hitta på loppis) och ett och annat vintageplagg modell mindre här i bloggen framöver!

19 thoughts on “Ett underbart litet problem

 1. Hej. Det är nu dag för en av dins läsare att träda fram 🙂 Har följt din blogg länge och tycker att den är så mysig och fantastisk! För dan tittade jag in och funderade just på detta, ditt underbara lilla problem!! Och så skriver du om de dagarna efter 🙂 Så komiskt. Jag hoppas att du mår bra och fortsätter i samma anda. Spännande att följa framöver. Vänlig hälsning /Åsa

 2. Åååååh vad roligt! Grattis grattis grattis! Vad mysigt 🙂
  Massa mysiga magbilder vill vi ha (i fina klänningar såklart).

 3. Åh grattis! Det är ett angenämnt problem att magen blir för stor för de gamla klänningarna. Jag tänker som så att jag kommer bli överlycklig för varje klänning jag kan komma i igen efter förlossningen eftersom min kropp förändrats så mycket under graviditeten, tills dess får man helt enkelt klä sig i det man får plats i. 🙂

 4. Som sagt
  Härligt och grattis!
  Och kanske är jag inte den främsta av alla vintagebloggare men jag vill välkomna dig i det lilla exklusiva gänget av vintagebloggande mammor! hihihi..O denna upphöjda skara 😉 av vackra kvinnor i sina vackra kläder.

  Klart det ska gå bra med allt! Det blir stort att bli mamma och förälder. Och vad underbart att få en liten i Maj. När lillan kom till jorden det var i Maj när göken gol…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.