Paris, klänningar och kärlek

Farmor älskade blommor. Därför är jag ganska säker på att denna vackra 40-talsklänning var en av hennes favoriter. Modellen är vacker, tyget är svalt, tungt och rinner mellan fingrarna.

Eftersom farmor visste att mamma gillade gamla klänningar fick hon till sin förtjusning klänningen i present. Den blev snabbt en av hennes favoriter och fick bland annat följa med på kärleksresan till Paris hösten innan jag föddes.

Åh de är så fina mina föräldrar! Jag har aldrig varit i Paris men hoppas lite på att jag kan ta med mig Krullet dit. Jag har på mig farmors och mammas klänning och sen tar vi ett likadant foto med Eiffeltornet i bakgrunden. Det hade varit fint det!

Undrar just om det fortfarande är klänningsväder där borta…

Trevlig helg!

4 thoughts on “Paris, klänningar och kärlek

  1. Vilken fin tanke och vilken underbar klänning!
    Jag älskar de där viskosiga tunga tygerna. Innött bomull som nästan känns som silke. Tryck vars mönster och färgkombination fortfarande håller.
    Varför har de så få plagg som är gjorda av sådana tyger idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.