Randigt 70-tal

Jobbar hårt i veckan. Tänkte berätta hur jag gick till väga för att förvandla 70-talskragen till lite mindre snibb och lite mer 60-tal. Men får återkomma lite senare i veckan när tiden återigen är på min sida!

3 thoughts on “Randigt 70-tal

  1. En sista kommentar 🙂 För denna gång. Jag hittar säkert tillbaka! Jag är förtrollad av din blogg och nu än mer inspirerad att kasta ut mina jeans en gång för alla 🙂 Kan jag låna en bild, för att länka till dig från min sida?

    1. Åh vad glad jag blir. Tack för de fina kommentarerna! Självklart får du låna bild! Ja fina klänningar får helt klart hjärtat att slå i en annan takt än trånga jeans 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.