Sätterilåda som smyckesförvaring

Sätteri kast

Mina blommiga örhängen har fått en ny förvaring. Den gamla var lite rörig. Det var mer tur än skicklighet om man lyckades para ihop två örhängen.

Smyckesförvaring

Till min hjälp hade jag ett gammalt sätteri kast som jag hittade i mammas gömmor.

Nu är det mycket mer överskådligt. Dessutom finns det en del tomma fack för nya fynd!

På etiketten till lådan står det ”11 on 12 point Univers bold condensed italic-694”. Har alltid föreställt mig att det var tryckeriets små pyttebokstäver som låg i lådan (alternativt hästspermier (!) visade sig sedan att jag blandade ihop sätteri med säteri med stuteri) men det kanske rör sig om metallbitar istället? Hur som, så funkar denna typ av lådor i alla fall utmärkt som smyckesförvaring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.