Nytt på Loppanpoppan

skrivbord

Den senaste tiden har jag gjort små förändringar här på hemsidan. Jag har bland annat fyllt på med lite material under mina flikar i menyn. Tanken är att jag ska uppdatera där med jämna mellanrum. Jag har även blivit modern och skaffat mig Pinterest och Instagram.

skrivbord

Pinterest älskar jag. Instagram är jag fortfarande väldigt ny på. Får se om jag fastnar. Har någon ett konto jag borde följa tar jag tacksamt emot tips!

Annars är det nästan som vanligt här inne. Planen är att jag i vår fortsätter med Fredagsflickor, enkla pysselprojekt (först på tur är tips till barnrummet!) och  annan blandad inspiration. Något annat jag har tänkte länge men aldrig tagit tag i är att tipsa om fina bloggar. Nu ska det bli ändring på det!

2 thoughts on “Nytt på Loppanpoppan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.