Traderafynden som aldrig blev mina

Mycket vill ha mer. Antar att det är en naturlig del av det där samlarbeteendet som vissa verkar ha mer av än andra. I perioder är jag inne och traderar. Ibland hittar jag riktigt fina saker som jag suktar efter men som sen aldrig blir mina (och tur är väl kanske det).

Anledningarna till det varierar. Ibland beror det på att mitt samvete slår till och jag helt enkelt tycker att det blir för dyrt. Andra gånger missar jag att auktionen avslutas.

Här är några godbitar som jag gärna hade haft i min garderob.

Först ut är denna skönhet. Inbillar mig att den är sval, skön och supersöt på. Billig blev den också…

Ibland blir saker galet billiga. Så billiga så att jag känner att jag verkligen borde ha köpt dem. Som den här festklänningen till exempel.

Sen har vi de tillfällen då det faktiskt bara är sunt att avstå även om det känns som om jag nästan inte kan låta bli. Den här klänningen väckte ett visst habegär även om den både är för liten och inte så värst användbar…

2 thoughts on “Traderafynden som aldrig blev mina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.