Tygskåpet

Äntligen har jag gjort det! I många veckor har det stora tunga skåpet legat på golvet i arbetsrummet. Men häromdagen tog jag tag i det hela och målade det citrongult.

Hade tänkt publicera en bild av hur skåpet såg ut innan det blev färgglatt men det verkar som om datorn har ätit upp de bilderna.

Men tro mig, skåpet hade sett bättre dagar. Det var gråvitt och slitet (misstänker att det har stått i en verkstad). Jag köpte skåpet för 100 kronor på en loppis. Efter att ha slipat ytan, målat den gul, satt på knoppar och tapetserat nederdelen (på det sättet kan jag även förvara mindre vackra saker så som symaskin i skåpet) har mina tyger och knappar äntligen fått det hem de förtjänar.

Jag vill även passa på att tacka fina Fröken Pimpinell för den uppskattade blogawarden jag fick av henne i dag. Tack, tack! Ska försöka förvalta den väl 🙂

14 thoughts on “Tygskåpet

  1. Vilken härlig gul färg! Skåpet blev himla vackert tycker jag, det är fantastiskt att lite ny färg kan göra så stor skillnad på gamla ting.

  2. Det är PRECIS sånt där jag ska göra när vi bor större och har plats för fler möbler. Jag pysslar jämt och ständigt om hemma nu men det kan u aldrig bli i någon större skala. Jag vill köpa slitna gamla möbler och göra dom nya och fina med färg, pyssel och knåp. Åååååh

  3. Nu blir jag riktigt avundsjuk. Med den tillgången till så många olika tyger skulle jag vara lyckligast i hela världen. Jag kör med gamla lakan och rea snuttar, fattig student som jag är ^^

    1. Ja tyger är kul! Håller med, tyg kan vara attans dyrt. Faktum är att jag köpt nästan alla mina tyger på loppis. Där går det däremot att komma billigt undan! Dessutom hittar man ofta spännande och roliga mönster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.