Ullas vackra mönster

I helgen fick kastrullhyllan från IKEA lite nytt utseende. Två vackra paradhanddukar signerade Ullas fungerar numera som ett draperi (de är betydligt finare att titta på än kastrullerna).

Jag blir så glad av Ulla Scheuers design.  Fick jag välja en väggbonad att gå in i hade jag definitivt valt en av hennes. Verkar vara så fin stämning där inne. Handdukarna blev dessutom ännu lite vackrare efter att jag läste en fin historia om Ulla på Re-dizains inspirerande blogg. Inlägget hittas här.

I samband med upphängningen fick även mina förkläden en ny mer passande plats! Kanske blev lite dockskåpsvarning på det hela men väldigt fint ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.