Vintagefodral

Jag brukar sällan besöka Myrorna eller liknande. Men då och då tittar jag förbi. Häromdagen upptäckte jag att de hade rea. Inte nog med det. På reahyllan hängde en himmelsblå skönhet som kommer att sitta som en smäck på en kvinna med de rätta kurvorna.

Klänningen är hellång med ett litet släp och har ett korsettliknande liv.

113 kronor betalade jag. Visst är det lite galet att något så välarbetat, gammalt och vackert kostar lika mycket som två par strumpor…

Trevlig helg!

2 thoughts on “Vintagefodral

  1. Vilken pärla och vilket trevligt pris. Det verkar ju inte som att du skulle ha några problem att fixa och trixa lite om den inte skulle passa perfekt. Svettlappar, det var nåt nytt. Undrar om man skulle testa, om man orkar… fast det låter lite omständigt. Eller jag är för slö 🙂 Lavendelpåsar har jag dock planer på att sy, för ”riktigt” pyssel är ju alltid kul även om det också kräver sin lilla tid 🙂

    Mycket trevligt pyssel i din blogg, klar favorit är ju de charmiga lavendelkaninerna 🙂 Och nån risk för att tygbrist ska uppstå verkar inte finnas, vilket underbart tygskåp!

    1. Jo visst är det lite omständligt jag håller med:) är rädd att jag är lite för okurvig för fodralet…men kan säkert hitta någon som passar i den 😉 kul att du gillar mitt tygskåp! Det börjar bli lite kaos där inne nu så är rädd att jag närmar mig någon form av utrensning snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.