Vintagekläninningar och fredagsflickor

Eftersom min växande mage hindrar mig från att visa en stor del av garderobens skatter tänkte jag istället passa på att lansera Fredagsflickan!

Det hela går helt enkelt ut på att jag med lock, pock, middag och ett löfte om fritt lån ur garderoben försöker få nära och kära att ställa upp som modeller. På det sättet får bloggen, tjocka magar till trots, ändå sin dos av mänsklig fägring och vintagekläder.

Det fina är att det på detta sätt går att lansera vackra, oretuscherade, naturliga modeller och på samma gång göra reklam för ett unikt och miljövänligt mode!

Första Fredagsflickan ut är ena halvan av systrarna Hallberg!

5 thoughts on “Vintagekläninningar och fredagsflickor

  1. Aha! visste inte att det var så dags! Grattis. Vilken underbar ide med fredagsflickor! Och vilken tur du har som har så snälla vänner!
    Jag tar väl och tittar in imorgon då helt enkelt, utlovar på förhand mycket positiv och uppmuntrande feedback till de snälla ”modellerna”.. 😉

    1. Jo en del klänningar kan jag allt klämma mig i:) Det dumma är att många av klänningarna är smala i livet och det verkar som om hela min bröstkorg har utvidgats…även om magen är under så kan jag i många fall inte få upp dragkedjan i sidan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.