DIY färgglad resväska

diy färgglad väska

Jag kan inte låta bli. Det är ju så väldans enkelt. Här hemma har ytterligare en resväska fått nya kläder. Jag köpte den på stammisloppisen för tio kronor. Så här såg väskan ut från början.

diy färgglad väska

Efter en omgång med tapetklister och en bit tyg såg den senare ut så här!

diy färgglad väska

Här och här har jag beskrivit hur du gör. Den här gången använde jag mig av ett lite tunnare bomullstyg. Något att tänka på när tyget är tunnare är att inte använda för mycket tapetklister. Blir tyget för blött kan det i torkat tillstånd bli bubbligt.

väskförvaring

I väskan bor tågbanan!

One thought on “DIY färgglad resväska

  1. Hej! Tack så jättemycket för din kommentar på min blogg! Det gjorde mig väldigt glad! Jag är dålig på att uppdatera bloggen och ibland kommer det många inlägg och ibland tar det flera månader innan jag skriver…
    Jag älskar DIN blogg! Så otroligt härliga bilder och vilka fynd du verkar göra mest hela tiden! Ditt tips om att tapetsera om väskor är ju fantastiskt! Det ska definitivt provas, men resultatet kommer nog inte att bli i närheten lika fint som dina! Hoppas att du har en härlig dag! Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.